Hoe gaat het aankopen in zijn werk?

Kom kijken, luisteren en voelen

Mijn advies is altijd om niet zomaar op basis van wat hier staat, een drum of krachtvoorwerp aan te gaan schaffen. Dat mag natuurlijk altijd, maar ik nodig je graag uit in Twello om te komen kijken, luisteren en voelen. Dan pas weet je het echt: “Ja, dit is hem!” of “Hmm, mag ik die andere drum ook eens even proberen?” Tuurlijk mag dat!

Afspraak maken of bestellen

Zie je een drum of een voorwerp dat je aanspreekt en wil je het live ervaren, dan kun je het best een afspraak maken, stuur een mailtje voor een afspraak of meer informatie.

Als je nou iets ziet staan waarvan je meteen heel zeker weet en voelt dat het goed is, mail mij dan je bestelling onder vermelding van de naam en adresgegevens die je op de factuur wilt hebben. Nadat je het factuurbedrag, inclusief de verzendkosten hebt voldaan, doe ik voor jou je bestelling op de post. Stuur een mailtje om te bestellen.

BELANGRIJK: Goed om te weten is, dat eenmaal bestelde en betaalde items niet kunnen worden geretourneerd, tenzij er sprake is van technische onvolkomenheden.

Naar de showroom

Naar boven