Cosmic Soundhealing

Cosmic soundhealing ondersteunt het individuele en collectieve proces van ascentie op een heel krachtige manier. Het is kosmische heling die werkt met behulp van geluiden, energieën en  frequenties die horen bij de nieuwe wereld waar we nu in gaan. Het werken met de gongs, drum, stem en meer brengt heling op alle niveaus van ons bestaan. In het kort: de mens, de ziel, het karma en de hogere dimensies. Cosmic Soundhealing gaat zielsdiep. Plan daarom vlak voor of na een sessie niet al te veel andere activiteiten in. Hieronder lees je wat er allemaal mogelijk is. Staat jouw vraag er niet tussen, laat het gerust weten via een mailtje. Naar de contactpagina.

Kennismakingsgesprek (3 kwartier)

In een kennismakingsgesprek van ongeveer drie kwartier kan je eens rustig komen kijken of Cosmic Soundhealing iets voor u zou kunnen zijn. Je bent veilig om te vragen en te delen wat je wilt en ik kan je vertellen over persoonlijke ontwikkeling in het algemeen en de werking van de gongs in het bijzonder. We zitten gemoedelijk naast de gongs met een kopje thee of koffie en ik zal je ook zeker even laten kennismaken met het geluid van de gongs.

Introductiesessie (1 uur), individueel, duo, of groepsgewijs

Een introductiesessie is bedoeld voor mensen die graag op basis van directe ervaring willen kennismaken met Cosmic Soundhealing en de impact die de gongs, drums en stem kunnen hebben op het lichaam, het gevoel en de gedachten. Een introductiesessie duurt ongeveer een uur en bestaat uit een korte uitleg van de werking, een introducerende behandeling van ca. 20 minuten en een korte uitwisseling van de bevindingen.

Soundhealing sessie (1,5 – 2 uur), individueel, duo, of groepsgewijs

De soundhealing richt zich op het aangaan, verwerken en loslaten van jouw persoonlijke issues. De kosmische soundhealing werkt op alle niveaus van ons bestaan. In het kort: de mens, de ziel, het karma en de hogere dimensies.

Tijdens de behandeling werken we aan ontspanning, diagnose én behandeling van de dieper in jezelf gelegen thema’s, blokkades en stressbronnen, die je op je pad van ascentie tegen komt. De klanken zijn niet alleen informatiebron, maar worden ook bewust en gericht ingezet om jou te helpen je proces aan te gaan, de onderliggende emoties (soms uit een ver verleden) te verwerken en het thema dat jou parten speelde – in het dagelijks leven – los te laten.

We beginnen met een korte voorbespreking. We verkennen de thema ’s die spelen, wat je dwarszit, of waar je aan wilt werken. Vaak hebben we dan al een paar aandachtspunten te pakken, waar we in de sessie aandacht aan kunnen besteden.

Daarna ga je comfortabel liggen op het heerlijke behandelmatras. Desgewenst met een kussentje onder de knieën en een behaaglijk dekentje over je heen. De geluidbehandeling zelf duurt ongeveer een uur. Het kan zijn dat we tussentijds kort overleggen over wat we tegenkomen. Misschien komen er vragen boven, of emoties, of informatie om op te letten. Tijdens de sessie gaan we daar heel kort op in, want de beleving staat centraal. Is er meer overleg nodig, dan doen we dat in de nabespreking. Na het gongen hebben we daar nog een half uurtje voor. Zo kun je even bijkomen met een kopje thee of koffie en kunnen we eventueel nog wat verder ingaan wat er gebeurd is en wat je te doen staat.

Na de gongbehandeling ben je stiller van binnen, je innerlijke rust is toegenomen. Je bekijkt de wereld met de nieuwe ogen van een gegroeid bewustzijn. Je kan je wat lomer voelen, alsof je nog even moet bijkomen van een intensieve reis. En je kan ook vol enthousiasme zitten over de ervaring, de lessen en de bevrijding. En alles ertussenin. Het is allemaal oké en helemaal afhankelijk van wat er tijdens de behandeling aan de orde is geweest. Tip: kijk na de behandeling eens in de spiegel en zie … weer een stap verder in de richting van een op jouw ziel georiënteerd leven.

De verwerking en groei die de Cosmic Soundhealing je brengt helpen jou bij het maken van een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Hoe groot die stap is, is helemaal aan jezelf. Je bent vrij, is is geen moeten, er zijn geen verwachtingen. Je leeft je leven vanuit vrije wil en er is geen oordeel. Er is slechts het waarnemen en accepteren van jouw eigen vorderingen op het persoonlijke pad van bewustwording, aangaan, loslaten en groeien. En zo is het goed.

Tarieven

Voor de tarieven van de diverse behandelingen en sessies klik hier.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina

Ik hoop binnenkort iets voor je te mogen betekenen.

Hartelijke groet,

HOME