Over Hans

Over Hans Schut

Hans geeft resonantiebehandelingen met behulp van zijn gongs, drum en zijn eigen stem. De soundhealing die hij op deze manier aanbiedt is ‘next level’ voor mensen die bewust werk maken van hun persoonlijke ontwikkeling en daarin ook goed gemotiveerd zijn. Mensen met hun pootjes op de grond, die weten en aanvaarden dat je het uiteindelijk wél zelf moet doen in de aardse realiteit.

Hans Schut

Met van oorsprong een technische achtergrond (1986) heeft Hans een warm menselijke inborst. Doordat hij overal en altijd de vragen stelt: “hoezo dan?” en “waarom dan?” transformeerde hij in de loop der jaren van techneut naar begaafd Soundhealer. Vanuit zijn praktijk Raesonans helpt hij sinds 2017 mensen individueel en groepsgewijs met resonantiebehandelingen, gesprekken en sjamanendrums.

Je kunt met recht zeggen: Hans  is van nature in staat jou diepgaand en hoogfrequent te behandelen met behulp van de sonore en serene klanken van zijn gongs, drums en zijn eigen stem. Tijdens het spelen wordt hij één met het geluid en ontvangt hij informatie waarmee hij gericht kan inspelen op jouw thema’s.

Mensen voelen zich door zijn soundhealing liefdevol begeleid en omarmd. Je wordt gezien, begrepen en oprecht geholpen. Dit is zo fijn en heilzaam, dat er veel spanning of emoties van je af kunnen vallen. Je kunt je ook bewust worden van oude of pijnlijke stukken. Het is allemaal oké, je bent veilig en er is ruimte voor tranen, mochten die naar buiten willen.

Na de behandeling voel je je ontspannen, helder en lekker gegrond. Gevoed met inzichten, inspiratie  en praktische doelen. Wél ruim water drinken hoor en zelf aan de slag met wat er op je bordje ligt!

Lees hier in het persoonlijke verhaal van Hans hoe hij tot het geven van resonantiebehandelingen met de gong gekomen is.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina. Of klik hier om meteen een mail te maken.

Ik hoop binnenkort iets voor je te mogen betekenen.

Hartelijke groet,