20 september 2020: Gongdag in Terwolde

Rust in je hoofd, rust in je leven

Rust in je hoofd, rust in je leven. Daar gaan we werk van maken met behulp van de klanken van de gongs van Raesonans. Twee dagdelen, twee sessies en een heerlijke lunch. In een sfeervol kerkje in Terwolde, onder de rook van het Veluwse Apeldoorn.

Wat gaan we doen?

Ochtendsessie

We beginnen de dag met een lange ontspannende gongsessie van zo’n drie kwartier. We laten gewoon komen wat er komt en na de sessie nemen we ruim de tijd om weer te landen, ervaringen uit te wisselen en eventueel persoonlijke vragen te stellen.

Lunchpauze

Tijdens de pauze wordt voor een heerlijke lunch gezorgd in de gezellige keuken van het kerkje. We kunnen dan even lekker uitvieren, een beetje mijmeren en misschien nog even de frisse lucht in.

Middagsessie

Na de lunch gaan we de middagsessie in. Dat is een verdiepende gongmeditatie, waarin het gongspel gericht zal ingaan op de thema’s die in de ochtendsessie naar voren zijn gekomen. En natuurlijk praten we ook na deze sessie weer na in de groep. 

Afsluiting

Ter afsluiting van de dag is er gelegenheid om nog wat te drinken en wat te knabbelen. Even landen voordat we weer het normale leven in stappen.

Praktische informatie

Datum: zondag 20 september 2020.

Tijd: 11.00 u – ca. 17.00 u (zaal open 10.30 u)

Kosten: € 75,- incl. lunch (meld evt. allergieën). Na aanmelding ontvang je een factuur, uiterlijk een week van tevoren te voldoen.

Max aantal deelnemers: 8 deelnemers.

Kleding: makkelijke, behaaglijke kleding.

Meenemen: comfortabel matje en/of dekentje en evt. iets voor onder je hoofd om lekker op te liggen.

Locatie: https://www.bethel42.nl

Adres: Lochemsestraat 42, 7396 PK Terwolde.

Vervoer: Als je met de trein komt kunnen we je even ophalen vanaf station Twello.

Aanmelden: hans@raesonans.nl

Warme groet,
Hans Schut

Home

2 antwoorden op “20 september 2020: Gongdag in Terwolde”

Reacties zijn gesloten.