5 juli 2020: Gongsessie in Zutphen!

Zondagmiddag 5 juli 2020 geef ik een groeps-gongsessie in Zutphen. Gastheer is ’t Hart van Zutphen. Dat is leuke club van coaches, (fysio)therapeuten, healers en meer. Zij zetten zich in voor welzijn en gezondheid van individuen en maatschappij. En regelmatig organiseren zij inspirerende lezingen, workshops en zo ook mijn gongsessie. 

Een hoofd zonder gedachten, een ontspannen lichaam, nieuwe inzichten, contact met je gevoel, emoties loslaten. Dat is de weldadige werking van de klanken van de gong. Een gongsessie meemaken is vaak een hele belevenis die diepe indruk op ons kan maken. Bij veel mensen roept het gong-geluid emoties van ontroering, herkenning en liefde op. Dat kun jij ook komen ervaren tijdens de gongsessie in Zutphen op 5 juli 2020.

’t Hart van Zutphen is gevestigd aan de IJssel, vijf minuutjes lopen van het station van Zutphen, in een prachtig mooi gerenoveerd pand. We heten je daar graag welkom!

Hier tref je de uitnodiging, met een uitleg wat we gaan doen en praktische informatie over deelname. Voor uitgebreidere informatie weet je me natuurlijk te vinden!

Zin om mee te doen? Aanmelden kan via het mailadres van ’t Hart van Zutphen, want dat is die dag onze gewaardeerde gastheer. Mag ook met een mailtje via Raesonans, dan stuur ik de aanmelding voor je door.

En als je nog meer mensen kent die het leuk zouden vinden om eens een gongsessie te ervaren, wil je hen dan deze uitnodiging dan doorsturen? Alvast bedankt!

Met hartelijke groet en graag tot 5 juli!