Reviews

Benieuwd hoe anderen hun persoonlijke ervaringen met de
gongbehandelingen van Raesonans waarderen?
Lees dan snel verder.

“Kom je een keer kennismaken met de gongs?”

Ik had geen idee en was erg verrast door de grootte en door het geluid van de gongs. Wat een bijzondere ervaring, vooral om voor de gongs te staan en de klanken te voelen.

Hans voelt precies aan wat er gaande is en wat er gebeurt tijdens een sessie. Hij is duidelijk in zijn uitleg en merkte haarfijn op wat er met me gebeurde. Wanneer hij de gongs aanslaat voelt en luistert hij en geeft terug wat er gebeurt.
Hij kruipt in de gongs lijkt het wel.

Ik kom zeker terug voor een gongmeditatie!

Edith Mulder – Bruins

Ik heb een gongsessie bij Hans mogen ervaren. Ik ging er open in.
Wel eerder bij anderen een gongsessie gehad, dus het fenomeen is mij niet vreemd. 

Wat ik bij Hans heb mogen ervaren is dat er opgebouwd werd naar een flow van inzichten en een samenwerken met Hans aan de vragen die ik toch had. Dit in een heel liefdevolle en begripvolle ambiance! Wat er dan mag zijn is fantastisch. Emoties komen en gaan. Alles is goed. Je bent na afloop in diepe ontspanning en vol verwondering hoe de informatie tot je komt. 

Hans is een met zijn gongs en weet. 

Dank je wel Hans! 

Christine Oude Groote Beverborg

“Een gongsessie bij Raesonans is een unieke en heerlijk ontspannende ervaring.
Het is elke keer maatwerk en zeer doeltreffend. Er komt wat er op dat moment nodig is: ontspanning, duidelijkheid, indrukken, troost, inzicht.

Hoewel je volop in het geluid van verschillende typen gongs met hun verschillende geluiden ligt ervaar je vooral ook innerlijke rust, stilte en diepe ontspanning. Ik kijk er altijd weer naar uit, het is voor mij namelijk ook de enige manier om even helemaal gedachteloos te zijn.

Een echte aanrader in deze tijd van bijna altijd ‘aanstaan’ en zoveel prikkels”.

Anneke Maas

“Van Hans heb ik transformatiebehandelingen gekregen, bestaande uit drie samenhangende sessies: we behandelden het heden, het verleden en de onderlinge verbinding. Hoe hij het doet, doet hij het, maar hij heeft de gave om met zijn gongs de juiste snaar te raken.

Voor mij persoonlijk betekende dat, dat het in eerste instantie een stuk lichter/stiller werd in mijn hoofd. Ik had meer ruimte en was direct in staat om te doorzien wat me te doen stond en voelde ook het gegroeide zelfvertrouwen om dit op te pakken. Daarna belandde ik gaandeweg in een soort stroomversnelling; de klussen waar ik al zo lang alleen maar in mijn hoofd mee bezig was, kwamen opeens in de werkelijkheid op me af. Het was alsof ik de wind mee had.

Hans is één met zijn gongs, hierdoor kent/voelt hij de klanken en weet hij deze juist te interpreteren en in zowel klank als woord in te spelen op wat zich op dat moment voordoet. Hij weet kwesties als geen ander in no-time helder terug te brengen tot de kern, legt de juiste verbanden en is ook op dat vlak een hele bijzondere ‘verbinder’.

Ik wil Hans aan eenieder warm aanbevelen die klaar is voor ‘de volgende stap’ en die daarin wel wat ondersteuning kan gebruiken.”

Kitty Berends