Wild Zwijn op Amerikaanse Eik

€ 325,= incl. btw

Vreugde!

Wist je dat een drum van Wild Zwijn heel vreugdevol en grondend werkt? Voor jezelf of voor een groep. Als je ontspannen wil gronden met een goed humeur, dan is Wild Zwijn jouw maatje. Luister maar eens naar deze drum, met oortjes of met je boombox. De handgemaakte houten ring is 50 cm Amerikaans Eiken. Oh, Amerikaans Eiken! Dat is ook zo’n expressieveling. Moet je die blaadjes zien! De levensvreugde spat ervan af. Amerikaans Eiken staat bekend om zijn uitbundige groei. Joepieee!

Maar .. je kan met deze drum natuurlijk ook heel rustig aardend spelen en ademen. Gewoon even stilstaan bij het feit dat alles goed is, dat je er mag zijn en dat je verbonden bent met alles en iedereen om je heen.

De prijs van deze high end sjamanendrum, 50 cm, is € € 325,- incl. btw. Natuurlijk zit er een mooie bijpassende stok bij handgemaakt van Amerikaans Eiken en biologische katoenfleece. Een persoonlijke afspraak in Twello is inbegrepen, waar jij de nieuwe hoeder van deze drum wordt, als je 100% tevreden bent met hoe de drum speelt en hoe die voor jou voelt.

Stuur een mailtje voor meer informatie

Geluidsfragment (met oortjes luisteren!)

Stuur een mailtje voor meer informatie

Terug naar de showroom

HOME