Workshops, cirkels en lessen

Tijdens workshops, cirkels en lessen kun je heerlijk zelf aan de slag. Individueel, als duo of in een groep.

Workshops drum bouwen (2 dagen, 2-4 personen)

Het bouwen van je eigen sjamanendrum is een prachtig en krachtig creatie- en ervaringsproces. Daarvan kom je helemaal ‘aan te staan’.

Het bouwen van de drum is een flinke klus. We gaan voor echte kwaliteit en een betekenisvol  persoonlijk proces. Dus we beginnen met een individueel intakegesprek en verdelen het bouwen over twee intensieve dagen. Steeds zijn er gongs en drums aanwezig ter ondersteuning en verdieping. Tussen de twee workshop dagen heeft de huid van jouw trommel tijd nodig om te drogen en … jijzelf krijgt de tijd om gebeurtenissen, inzichten, ervaringen en heling van de eerste dag te laten bezinken en integreren.

Aan het einde van de tweede dag ben jij na een fijne drumsessie de hoeder van jouw eigen drum. Het is jouw persoonlijke instrument voor ontspanning, bewustwording en transformatie. Daarmee kan je op reis op je levenspad en, als je ervoor kiest, kan je er ook anderen mee gaan helpen. 

Voor een uitgebreidere brochure stuur je het best even een mailtje. Naar de contactpagina.

Drumcirkels (ca. 3,5 uur, om de 4-6 weken)

Collectiviteit, gemeenschapszin en oprechte aandacht voor elkaar zijn essentieel op het pad naar de nieuwe aarde. Wil je dat aan den lijve ondervinden? Dat kan tijdens een van de helende drumcirkels van Raesonans. Deze cirkels doen we met elkaar en voor elkaar. Delen, helen, versterken, plezier maken in woord én in klank. Daarin gaan we in een kleine groep flink  dieper en persoonlijker dan gebruikelijk in drumcirkels. En zoals bij alle activiteiten van Raesonans zijn ook hier drums en gongs aanwezig voor verdieping en versterking.  

Lijkt het jou fijn om lekker onbevangen te drummen en op deze manier contact te maken met je gevoel en expressie te geven aan wat er in je omgaat? En lijkt het je heerlijk om je ook eens te laten dragen door de ritmes en de klanken die de groep voor jou ter ondersteuning maakt?  Dan is deze drumcirkel voor jou!

In een kleine groep van 6 – 10 mensen gaan we lekker drummen. Er zijn geen regels, alleen een intentie: dat we samen zijn, met aandacht voor elkaar. En dat we elkaar een welverdiend steuntje in de rug geven op ons individuele pad. Groepsenergie als heling voor het individu. We trommelen gewoon los wat ons in de weg zit.

Voor een uitgebreidere brochure stuur je het best even een mailtje. Naar de contactpagina.

Gongles (ca. 2 uur, individueel, duo of groepsgewijs)

Heb je zelf een gong en wil je een echt interessante stap maken in het ontdekken en leren bespelen ervan? Wil je leren wat de gong je vertelt en hoe je de interactie met jouw persoonlijke instrument kunt aangaan? Wil je leren over de klanken, de sterrenbeelden, de planeten, de chakra’s, de shushumna, de kosmos, de gidsen, de boventonen? Alles zit in de gong en is aan te spelen. Het geluid dat je daarmee maakt, gaat over jezelf. Als je dit accepteert en de dialoog aangaat, dan is de gong jouw begeleider, jouw leraar, jouw inspiratiebron, jouw heler.

Gongles wordt op maat gegeven. We trekken er een ochtend, een middag, of misschien wel een hele dag voor uit. We gaan intensief met de gong aan het werk. Heerlijk spelen en steeds terugkoppelen wat er gebeurt. Een beetje theorie, maar vooral veel oefenen, voordoen, nadoen, overleggen. Gewoon lekker gongen, dus!

Na een gongles heb je het contact met jouw gong flink verdiept. Je speelt vrijer, losser en met meer vertrouwen en plezier. Grote kans dat je met jouw eigen gong een stukje proces hebt beleeft met mooie en soms verrassende ervaringen. Je hebt allerlei nieuwe ideeën en aandachtspunten om thuis mee verder te gaan.

Tarieven

Voor de tarieven van de diverse behandelingen en sessies klik hier.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina

Ik hoop binnenkort iets voor je te mogen betekenen.

Hartelijke groet,

HOME