Agenda

Op eigen initiatief en op aanvraag verzorg ik gongsessies voor groepen. Hieronder vind je aankondigingen van sessies die nog komen en voorbeelden van sessies die geweest zijn. Het is mogelijk om een sessie aan te vragen als u een groepje van 6-10 mensen heeft en bij voorkeur een zaaltje. Dan kom ik graag naar u toe om de groepssessie te verzorgen.

20 september 2020: gongdag in Terwolde

Rust in je lijf, rust in je leven. Daar gaan we werk van maken met behulp van de klanken van de gongs van Raesonans. Twee dagdelen, twee sessies en een heerlijke lunch. In een sfeervol kerkje in Terwolde, onder de rook van het Veluwse Apeldoorn.

Klik hier voor meer informatie over de gongdag op 20 september 2020

5 juli 2020: Gongsessie bij ’t Hart van Zutphen

Gongsessie voor maximaal acht personen, ongeveer 3,5 uur. Lange ontspannen gongmeditatie van drie kwartier, gevolgd door gezamenlijk napraten, uitleg van een eventueel groepsthema en ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Korte mini-behandelingen voor de degenen die dat willen. Losse, ontspannen afsluiting, spelend met de klanken van de gong. samen een lekker kopje thee aan de grote tafel om nog wat na te genieten.

Wil je weten hoe deze gongsessie is verlopen? Lees dan hier het verslag van deze bijzondere middag.

23 en 28 februari 2020: Gongsessie bij ZEN Apeldoorn

Korte gongsessie voor maximaal acht personen, ongeveer 1,5 uur. Korte ontspannen gongmeditatie van 20 minuten, gevolgd door gezamenlijk napraten, uitleg van een eventueel groepsthema en ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Afsluiten met een kopje thee voor degene die dat wil.

Wil je weten hoe deze gongsessies zijn verlopen? Lees dan hier het verslag van deze twee sessies (volgt).

Wil jij ook een keer meedoen?

Heb jij ook interesse om een keer mee te doen, heb je een groepje van 6-10 personen en eventueel een leuk zaaltje, of wil je meer weten over een groepssessie of een individuele behandeling? Laat het me maar even weten, je kunt me gewoon een mailtje sturen. Of bellen mag ook. Hoe dan ook, ik hoop je snel een keer te ontmoeten!

Warme groet,
Hans

Home