Triggermanagement

TRIGGERMANAGEMENT – GA VOOR DE INITIATIE!

Dat wat vroeger plaats vond in de mysterietempels, manifesteert zich nu in ons dagelijks leven. Of jij dat nu leuk vind, of niet. Jouw ziel weet dat het tijd is. YES, YOU CAN DO THIS!

De initiaties, die vroeger bijvoorbeeld langs de lange loop van de Nijl plaatsvonden op basis van vrijwilligheid, waren gericht op het oproepen van triggers. Geïnitieerde moest die dan vervolgens het ‘hoofd’ bieden. Nu wij godzijdank in de eindtijden zijn aanbeland, IS HET DAGELIJKS LEVEN DE INITIATIE.

We worden in onze dagelijkse werkelijkheid geplaatst voor uitdagingen, die de meest intense emoties, reacties en gedragingen oproepen. Het beste wat jou nu kan overkomen, is dat je deze ziet als initiatie! Een proef, die je kunt aanvaarden en die je ook echt aankunt. Anders was ie er niet… duhuh… snap je?

Juist, daar gaan we dan… TRIGGERMANAGEMENT

Oké, dus je voelt je gestressed, je knietjes bibberen, je voelt een knellende knoop in je maag en je gedachten malen. Je lijf doet pijn op allerlei ongemakkelijke plekken. Je zit shocking klem en kan geen kant meer op. Dikke vette paniek. Mooi! WEET DAN: het is zover, er komt weer een initiatie aan! Vraag niet, waarom ik? Maar vraag, wat nu? Wat nu? Nou, triggermanagement.

Kalm aan maar, ga eerst eens even rustig zitten of liggen. VOEL en KIJK naar binnen. Adem in en adem uit. Doe nog even niets. Probeer het ook niet meteen op te lossen of er vanaf te raken. Alleen waarnemen. Dat is stap 1.

Neem waar. Wat is er aan de hand? Voel. Kijk. Laat toe. Lieve, wat zijn hier jouw triggers? Situaties uit je jeugd? Verder terug …? Oké dan. Geboorte, baarmoeder, conceptie? Yes. Nog verder terug …? Goed zo! Vorige levens …? Andere planeten, andere dimensies? Yes, op het goede spoor! Alles kan en ALLES HANGT MET ELKAAR SAMEN. En dit is niet om het jou moeilijk te maken, dit is om jou verder te helpen.

En als je dan de grote lijnen van de triggers zo in beeld heb gebracht, bedenk dan: ahaah! Er zit weer een initiatie aan te komen. Hoe magisch is het, deze samenloop van triggers. Een sublieme choreografie, speciaal voor jou, om je de mogelijkheid te gunnen van een volgende initiatie. THANK YOU, LORD! Ja, ik doe het! Deze wil ik!

Nou, neem vervolgens eens rustig waar, zonder oordeel en totaal eerlijk naar jezelf. Welke reacties merk je in jezelf? Hoe reageer je? Met angst? Vluchtgedrag? Uitwijken m.b.v. ziekte? Ach, arme ik? Of merk je misschien een vinnig salvo van allerlei ondermijnende en zelf-verwijtende gedachtenpatronen? Goed zo, voel en zie het maar. Zo gaat ie goed.

Doe nog even niets, houd afstand van je waarnemingen. BEDENK dat dit PUUR MENSELIJKE reacties zijn! Het is zó BEGRIJPELIJK dat jij deze reacties hebt. Zie je, het is juist de BEDOELING VAN DEZE INITIATIE, dat je dit naar boven haalt. Het is juist goed om dit te weten. En het is goed om dit op deze manier te ervaren.

ACCEPTEER al je reacties ONVOORWAARDELIJK. Wees er dankbaar voor, dat ze zo naar boven komen. Dan kan je er iets mee gaan doen. Houd van jezelf en accepteer de initiatie.

Zie je, vroeger was het ‘makkelijk’. Je ging vrijwillig die tempel van de Krokodillengod in, of je deed het niet en hield het bij het leven van alledag (zie het boek ‘Anna, de grootmoeder van Jezus’). Maar nu worden we er gewoon recht voor gezet. Dus zeg, ja! Kom maar op! Ik ben er kennelijk klaar voor! Let’s do it!

Oké. Goed bezig. Volgende stap. Wat is belangrijk als je een initiatie gaat doen? Voorbereiden! Tuurlijk, je hoeft het niet allemaal lijdzaam en weerloos te ondergaan, toch? Je zou wel gek wezen, als je je niet zo goed mogelijk voorbereidt.

Voorbereiden en versterken. Hoe doe je dat? Rust uit. Dim alle overbodige prikkels van buiten. Trek je even terug. Mediteer nog eens op de triggers en jouw innerlijke reacties.

En GEEF VERSTERKENDE AANDACHT AAN JOUW KWALIFICATIES voor deze proef! Wellicht weet je al veel van wat er gaande is, of heb je er al de nodige ervaring mee. Dat is dan een kracht, die je hier kunt inzetten. In de voorbereiding breng je jezelf van de ervaring van zwakte, naar de ervaring van kracht.

Weet ook, dat deze situatie NIET de situatie van de triggers zelf is. Da’s een belangrijke. Dit is NIET de situatie van de triggers zelf. Dat waren ANDERE PLAATSEN EN ANDERE TIJDEN. En in geval van een vorig leven: ook nog eens een ANDER PERSONAGE. Jij bent NIET jouw voorgaande incarnatie. Onthoud dat goed. Hier is vaak misverstand over. Een voorgaande incarnatie, hoewel uit dezelfde spirit ontsproten, is een ander personage. Dus jij bent veilig, hier en nu. En jij kunt deze initiatie aan.

En visualiseer en voel dan vervolgens eens hoe jij je tot deze initiatie kunt verhouden. Met welke attitude ga je deze situatie in jouw dagelijkse leven tegemoet? Rug recht, hoofd omhoog. Bewust van je kracht en je vaardigheden. En wat heb je nog meer in die rijk gevulde toolbox van je?

Weet je ook gesteund door en vraag steun aan mensen, gidsen, engelen, moeder aarde, vader zon, enzovoort. Zij zijn er voor je. Je moet het weliswaar zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Je bent nooit alleen.

Na alle zelfonderzoek en voorbereiding kan je deze initiatie gaan zien als een mooie kans om jezelf te versterken. Aangaan is ENORM VERSTERKEND. Klaar voor?

Oké. En nu is hier het moment. Poets je tanden, kam je haar. Haal diep adem … en doe het!

Heel veel succes, you can do this!

Hartelijke groet,

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

HOME