Gong les

Gewoon lekker leren gongen!

Heb je zelf een gong en wil je nu echt een stap verder? Wil vrijer en losser leren spelen? Wil je met meer vertrouwen en plezier spelen en de interactie met jouw gong verdiepen? Gun jezelf dan een bevrijdende gongles. Beleef jezelf spelenderwijs, laat je ontroeren, wordt stil en kom lekker tot jezelf in jouw eigen intuïtieve spel. Leer jezelf en anderen te helen met de resonanties van jouw eigen gong.

Hoe ziet een gongles eruit?

De gongles vormt zich helemaal naar jou persoonlijk, zodat je echt leert wat je nodig hebt. De sterrenbeelden, de planeten, de chakra’s, de elementen, de klanken, de boventonen; alles zit in de gong en is aan te spelen. Het geluid dat je daarmee maakt, gaat over jezelf. Als je dit accepteert en de innerlijke dialoog aangaat, dan is de gong jouw leraar, jouw inspiratiebron, jouw heler, jouw zelf.

Gedurende een ochtend, een middag of als je wilt een hele dag gaan we heerlijk spelen en steeds terugkoppelen wat er gebeurt. Een beetje theorie, maar vooral veel doen, delen en afstemmen.

Wat kost een gongles?

Gongles van ca. 2 uur op een ochtend of een middag kost € 90,00 inclusief btw.
Gongles van 2x ca 2 uur, inclusief lunch kost € 175,00 inclusief btw.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

Ik hoop je binnenkort met jouw gong te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Home