Gongopstelling 20 september 2020

Nog drie weken tot de gongdag op 20 september! In de aanloop naar deze inspirerende dag is inmiddels naar voren gekomen welke gong-opstelling er zal worden gebruikt en wat de betekenis ervan is. Eerder schreef ik al dat we als mensen toe zijn aan een bredere blik op de werkelijkheid, aan diepere inzichten en genuanceerdere energieën. De gong-opstelling die we gaan gebruiken is daar een mooie afspiegeling van. Kijk je even mee?

In het midden zie je de grote Gongtower, die staat voor onze huidige incarnatie. We kunnen hier contact maken met ons aardse bewustzijn, ons hartbewustzijn en ons spirituele bewustzijn. De aspecten die hiermee samenhangen zijn onder andere fysieke lichaam, chakra’s, energielichamen, planeten, gidsen en veel meer.

Aan de linkerkant zie je de kleine Gongtower, die staat voor onze ziel. De ziel waaruit de huidige incarnatie is voortgekomen. We kunnen hier contact maken met ziels-aspecten als acceptatie, licht en liefde, contact met de bron.

Helemaal rechts zie je de Tritone gong, die staat voor de reeks van levens, die we doormaken. De incarnatiereeks dus. Let op het woordje ‘reeks’. Een reeks is eindig, in tegenstelling tot een cyclus. Met de Tritone gong kunnen we werken met incarnatie informatie, voor zover relevant voor dít leven (!) Onderwerpen die we hier tegen komen zijn bijvoorbeeld karmisch pad, integratie schaduw, zingeving en vrede.

Huidige incarnatie, Ziel, Incarnatiereeks. Op de gongdag in Terwolde gaan we deze drie onderwerpen op een laagdrempelige, ontspannen manier onderzoeken in een prachtige taal zonder woorden: klank.

Heb je zin gekregen om mee te doen aan de gongdag op 20 september in Terwolde en/ of wil je meer informatie? Stuur me gerust een persoonlijk mailtje, of lees hier verder over de gongdag.

Warme groet en graag tot ziens!
Hans

Home