Loslaten: een ander perspectief

We nemen altijd maar aan dat als je iets loslaat dat het dan bij je vandaan gaat en dat het dan weg is. Maar loslaten heeft ten diepste een heel ander perspectief: als je iets loslaat ga je er zelf bij vandaan. Jij bent zelf degene die de beweging maakt. Dat wat je loslaat is er altijd geweest en zal er ook altijd zijn, want tijd bestaat niet en alles is er tegelijk. De beweging zit alleen in jouw bewustzijn, dat ervarend reist door al wat is.

Iets vasthouden betekent dat je er met je bewustzijn aan vast houdt. En door je met je bewustzijn te verbinden met wat je wilt loslaten, haal je het in je realiteit. Zodra je echter je bewustzijn losmaakt van dat wat je niet wilt en het laat voor wat het is ga je erbij vandaan. Dan verdwijnt het uit jouw realiteit. En we zeggen dan met een ontspannende zucht: “ik heb het losgelaten”. Dit perspectief op loslaten is tevens het principe van resonantie waarmee wij de creator van ons eigen leven zijn. Goede reis!

Meer weten of een afspraak maken?

Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. U vindt mijn gegevens op de contactpagina. U mag natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

Ik hoop binnenkort iets voor u te mogen betekenen.

Hartelijke groet,

Home